Средба со турскиот историчар проф. д-р Илбер Ортајли на 20 декември 2019 година

Претседателот Иванов денес оствари средба со проф. д-р Илбер Ортајли, [...]

2022-04-30T11:40:10+00:00декември 20, 2019|

Посета на студенти од политички студии на кабинетот на поранешниот Претседател Иванов на 11 декември 2019 година

Поранешниот Претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, во библиотеката [...]

2022-04-30T11:40:21+00:00декември 11, 2019|

Честитка од Претседателот Иванов по повод денот на св. Климент Охридски на 8 декември 2019 година

Најискрени и најсрдечни честитки по повод големиот православен празник Св. [...]

2022-04-30T11:17:11+00:00декември 8, 2019|

Иванов учествуваше на 19. состанок на високо ниво на меѓународниот центар Низами Ганџави во Рим на 29 ноември 2019 година

Поранешниот претседател Иванов учестуваше на 19. Состанок на високо ниво [...]

2022-04-30T11:17:54+00:00ноември 29, 2019|

Средба со Претседателот на Обединета Македонска Дијаспора, Мето Колоски на 21 ноември 2019 година

Поранешниот Претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денес во [...]

2022-04-30T11:18:14+00:00ноември 21, 2019|

Поранешниот Претседател Иванов на конференција на светската академија на науки и уметности во Белград и средба со поранешниот претседател на Република Србија, Томислав Николиќ на 15 ноември 2019 година

Поранешниот Претседател на Република Македонија 2009-2019, д-р Ѓорге Иванов, учествуваше [...]

2022-04-30T11:18:50+00:00ноември 15, 2019|

Свечено доделување благодарници на учесниците на средношколската лидерска академија на ИСЛАА на 2 ноември 2019 година

Поранешниот Претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, им додели [...]

2022-04-30T11:19:31+00:00ноември 2, 2019|

Прием на Турската амбасада во Скопје на 29 октомври 2019 година

Претседателот на Република Македонија 2009-2019, д-р Ѓорге Иванов, со својата [...]

2022-04-30T11:19:49+00:00октомври 29, 2019|

Честитка по повод денот на Македонската револуционерна борба на 23 октомври 2019 година

Почитувани сограѓани, Одбележувањето на 23 Октомври, Денот на македонската револуционерна [...]

2022-04-30T11:20:09+00:00октомври 23, 2019|

Честитка од Иванов по повод 11-ти Октомври на 11 октомври 2019 година

Драги мои сограѓани, Честит празник 11-ти Октомври, Денот на народното [...]

2022-04-30T11:20:27+00:00октомври 11, 2019|
Go to Top