Претседателот Иванов со семејството упати честитка до граѓаните на Република Македонија по повод најрадосниот христијански празник Божиќ:

„Среќен Божиќ!

Ви посакуваме со отворени срца да ја прославиме радосната вест за Христовото раѓање.
Празникот да го поминете со топлина во домот, хармонија, благосостојба, духовен мир, радост и љубов.
ХРИСТОС СЕ РОДИ!
Семејство Иванови“