Претседателот Иванов со семејството упатија честитка до граѓаните на Република Македонија:

„Во Новата Година ви посакуваме многу здравје, неизмерна среќа, љубов, бериќет, радости, убавини и успеси.

СРЕЌНА НОВА 2024!
Семејство Иванови“