Претседателот Иванов со семејството упати честитка по повод големиот христијански празник Божиќ.

Среќни и од Бога благословени Бадник и Божик. Нека донесат многу здравје, среќа, радости, љубов бериќет и убавини во вашите домови.

ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Семејство Иванови“

– Честитка од Иванови по повод големиот христијански празник Божиќ на 7 јануари 2021 година