Претседателот Иванов со семејството упати честитка по повод Новата година.

„Среќна Нова 2021 година благословена со здравје, среќа, љубов и мир.

Семејство Иванови“

– Честитка од Иванови по повод Новата 2021-ва година на 31 декември 2020 година