ХРИСТОС ВОСКРЕСНА!

Ви посакуваме празникот да го поминете со топлина во домот, хармонија, благосостојба, духовен мир, радост, љубов и многу здравје.

За многу години Велигден!

Семејство Иванови

– ХРИСТОС ВОСКРЕСНА!