Радувај се Македонијо.

Браво момци.

Денес, ја израдувавте Македонија, ја охрабривте Македонија и дадовте надеж на Македонија.

Вие успеавте да допрете до секој Македонец и да ја направите успешна и радосна Македонија.

Денес, испишавте историја.

Честитки до селекторот Ангеловски, честитки до капитенот Пандев и до целата фудбалска репрезентација на Македонија.

– Честитка од Претседателот Иванов по повод историскиот пласман на Македонската фудбалска репрезентација на Европското првенство