Честитка од Иванови по повод Новата 2021-ва година на 31 декември 2020 година

Претседателот Иванов со семејството упати честитка по повод Новата година. [...]

2022-04-30T11:25:16+00:00декември 31, 2020|

Учество на Претседателот Иванов на Свеченото отворање на Бизнис школата на Светскиот инвестициски форум на бизнис ангели на 22 декември 2020 година

Денес, Претседателот на Република Македонија 2009-2019, д-р Ѓорге Иванов, учествуваше [...]

2022-04-30T11:25:55+00:00декември 22, 2020|

Поранешниот претседател Иванов денес упати писмено барање до Претседателката Ивановска на Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) на 18 декември 2020 година

Поранешниот претседател Иванов денес упати писмено барање до Претседателката на [...]

2022-04-30T11:26:48+00:00декември 18, 2020|

Во спомен на Блаже Конески 1921-1993 на 9 декември 2020 година

Дел од предавањето на Претседателот Иванов на Универзитетот во Вроцлав [...]

2022-04-30T11:26:57+00:00декември 9, 2020|

Честитка од Претседателот Иванов по повод празникот Свети Климент Охридски на 8 декември 2020 година

Нека ни е честит празникот Свети Климент Охридски! Сите ние [...]

2022-04-30T11:50:48+00:00декември 8, 2020|

Честитка од Претседателот Иванов по повод историскиот пласман на Македонската фудбалска репрезентација на Европското првенство на 13 ноември 2020 година

Радувај се Македонијо. Браво момци. Денес, ја израдувавте Македонија, ја [...]

2022-04-30T11:27:42+00:00ноември 13, 2020|

Честитка од Претседателот Иванов по повод Денот на македонската револуционерна борба на 23 октомври 2020 година

На денешен ден пред 127 години, во Солун, беа шестмина. [...]

2022-04-30T11:27:55+00:00октомври 23, 2020|

Честитка од Претседателот Иванов по повод 11-ти Октомври 2020 година

Почитувани граѓани на Република Македонија Нека ни е честит Денот [...]

2022-04-30T11:28:03+00:00октомври 11, 2020|

Учество на Претседателот Иванов на онлајн конференција – 23. Евроазиски економски самит на Фондацијата Мармара на 8 октомври 2020 година

Поради глобалната пандемија на Ковид-19 и почитување на превентивните протоколи, [...]

2022-04-30T11:51:01+00:00октомври 8, 2020|
Go to Top