Поранешниот претседател Иванов на Светскиот форум за демократија во Берлин

Поранешниот претседател на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов учествуваше на [...]

2024-02-22T07:50:24+00:00февруари 22, 2024|

Обраќање на претседателот Иванов на Меѓународна конференција на Паневропската унија

  Поранешниот Претседател д-р Ѓорге Иванов учествуваше на Меѓународната конференција [...]

2024-01-27T12:10:00+00:00јануари 27, 2024|

Обраќање на поранешниот Претседател Иванов во Обединетите нации во Женева

Претседателот Иванов се обрати во Обединетите нации во Женева на [...]

2024-01-13T08:52:16+00:00јануари 13, 2024|
Go to Top