About contact

This author has not yet filled in any details.
So far contact has created 60 blog entries.

Поранешниот Претседател Иванов стана Почесен доктор на науки на Универзитетот Тракија во Едрене, Република Турција

Во периодот 27-28 ноември 2023 година Иванов оствари посета на [...]

2023-11-29T08:06:10+00:00ноември 29, 2023|

Учество на претседателот Иванов на 9. Симпозиум на високо ниво на Кинеската академија за општествени науки

Поранешниот претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, од 1-4 [...]

2023-11-08T14:54:38+00:00ноември 4, 2023|

Честитка по повод Денот на македонска револуционерна борба

Честитка од Претседателот Иванов до граѓаните на Република Македонија по [...]

2023-11-08T14:46:40+00:00октомври 23, 2023|

Свечено затворање на 14-тата Школа за млади лидери на Претседателот Иванов

СООПШТЕНИЕ од Кабинетот на поранешниот Претседател Иванов 19 октомври 2023 [...]

2023-11-08T14:37:10+00:00октомври 19, 2023|

Свечено отворање на 14та Школа за млади лидери на претседателот Иванов

СООПШТЕНИЕ од Кабинетот на поранешниот Претседател Иванов 12 октомври 2023 [...]

2023-11-08T14:38:50+00:00октомври 12, 2023|

Честитка по повод Денот на народното востание 11-ти Октомври

По повод 11-ти Октомври - Денот на народното востание на [...]

2023-11-08T14:05:27+00:00октомври 11, 2023|

Посета на Алијансата на цивилизации на ОН и средба со Високиот претставник Моратинос

Поранешниот претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов за време [...]

2023-11-08T13:59:08+00:00септември 22, 2023|

Потпишување на Договор за соработка меѓу Школата за млади лидери и Универзитетот Тексас – Тајлер

Поранешниот претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов за време [...]

2023-11-08T13:18:19+00:00септември 17, 2023|

Честитка по повод Денот на независноста на Република Македонија

Претседателот Иванов упати честитка до граѓаните на Република Македонија по [...]

2023-11-08T13:06:25+00:00септември 8, 2023|
Go to Top