Поранешниот претседател Иванов на Светскиот форум за демократија во Берлин

февруари 22, 2024|Коментарите се исклучени на Поранешниот претседател Иванов на Светскиот форум за демократија во Берлин

Поранешниот претседател на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов учествуваше на Светскиот форум за демократија во Берлин. На настанот кој се одржа од 18-ти до 20-ти февруари, покрај [...]

Обраќање на претседателот Иванов на Меѓународна конференција на Паневропската унија

јануари 27, 2024|Коментарите се исклучени на Обраќање на претседателот Иванов на Меѓународна конференција на Паневропската унија

  Поранешниот Претседател д-р Ѓорге Иванов учествуваше на Меѓународната конференција на Паневропската унија на Македонија организирана во соработка со Паневропската унија на Австрија. Конференцијата која се одржува [...]

Обраќање на поранешниот Претседател Иванов во Обединетите нации во Женева

јануари 13, 2024|Коментарите се исклучени на Обраќање на поранешниот Претседател Иванов во Обединетите нации во Женева

Претседателот Иванов се обрати во Обединетите нации во Женева на панел за права на идните генерации кој беше дел од 27-миот Состанок на високо ниво на Меѓународниот [...]

Честитка по повод Божиќ

јануари 7, 2024|Коментарите се исклучени на Честитка по повод Божиќ

Претседателот Иванов со семејството упати честитка до граѓаните на Република Македонија по повод најрадосниот христијански празник Божиќ: [...]

Среќна Нова 2024 година!

јануари 1, 2024|Коментарите се исклучени на Среќна Нова 2024 година!

Претседателот Иванов со семејството упатија честитка до граѓаните на Република Македонија: „Во Новата Година ви посакуваме многу [...]

Честитка до христијанските верници кои празнуваат по Грегоријански календар

декември 25, 2023|Коментарите се исклучени на Честитка до христијанските верници кои празнуваат по Грегоријански календар

Претседателот Иванов упати честитка до христијанските верници кои го празнуваат христијанскиот празник Божиќ според Грегоријанскиот календар. „Најсрдечни [...]

Дел од активностите на Претседателот Иванов во последните неколку месеци

декември 19, 2023|Коментарите се исклучени на Дел од активностите на Претседателот Иванов во последните неколку месеци

Во изминатиот период, од октомври до декември 2023 година, Претседателот Иванов имаше исполнета агенда со посети, настани, [...]

Честитка по повод празникот Св. Климент Охридски

декември 8, 2023|Коментарите се исклучени на Честитка по повод празникот Св. Климент Охридски

Претседателот Иванов упати честитка до граѓаните на Република Македонија по повод Денот на Св. Климент Охридски: „Почитувани [...]

Поранешниот Претседател Иванов стана Почесен доктор на науки на Универзитетот Тракија во Едрене, Република Турција

ноември 29, 2023|Коментарите се исклучени на Поранешниот Претседател Иванов стана Почесен доктор на науки на Универзитетот Тракија во Едрене, Република Турција

Во периодот 27-28 ноември 2023 година Иванов оствари посета на градот Едрене во Република Турција. Посетата се [...]

Let’s work together

We work as a single united team with market leading firms around the world and give our clients the highest quality advice possible.

MAKE ENQUIRY