Честитка до христијанските верници кои празнуваат по Грегоријански календар

Претседателот Иванов упати честитка до христијанските верници кои го празнуваат [...]

2023-12-25T07:48:13+00:00декември 25, 2023|

Дел од активностите на Претседателот Иванов во последните неколку месеци

Во изминатиот период, од октомври до декември 2023 година, Претседателот [...]

2023-12-20T10:52:36+00:00декември 19, 2023|

Честитка по повод празникот Св. Климент Охридски

Претседателот Иванов упати честитка до граѓаните на Република Македонија по [...]

2023-12-08T09:03:22+00:00декември 8, 2023|

Поранешниот Претседател Иванов стана Почесен доктор на науки на Универзитетот Тракија во Едрене, Република Турција

Во периодот 27-28 ноември 2023 година Иванов оствари посета на [...]

2023-11-29T08:06:10+00:00ноември 29, 2023|

Учество на претседателот Иванов на 9. Симпозиум на високо ниво на Кинеската академија за општествени науки

Поранешниот претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, од 1-4 [...]

2023-11-08T14:54:38+00:00ноември 4, 2023|

Честитка по повод Денот на македонска револуционерна борба

Честитка од Претседателот Иванов до граѓаните на Република Македонија по [...]

2023-11-08T14:46:40+00:00октомври 23, 2023|

Свечено затворање на 14-тата Школа за млади лидери на Претседателот Иванов

СООПШТЕНИЕ од Кабинетот на поранешниот Претседател Иванов 19 октомври 2023 [...]

2023-11-08T14:37:10+00:00октомври 19, 2023|

Свечено отворање на 14та Школа за млади лидери на претседателот Иванов

СООПШТЕНИЕ од Кабинетот на поранешниот Претседател Иванов 12 октомври 2023 [...]

2023-11-08T14:38:50+00:00октомври 12, 2023|

Честитка по повод Денот на народното востание 11-ти Октомври

По повод 11-ти Октомври - Денот на народното востание на [...]

2023-11-08T14:05:27+00:00октомври 11, 2023|
Go to Top